Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FanTeam-ennakko - Liiga | 26.3.2016

fanteam

Vedonlyonti.comin viikottaisessa sarjassa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat.

FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut

HIFK - Pelicans

Pelicans on tehnyt helsinkiläisten elämästä todella vaikeaa ja tänään ei asia muutu miksikään. Ei olisi yllätys, jos Pelicans kairaisi voiton tänään Helsingistä.

Kärpät - TPS

Kärppien on pakko voittaa tänään. TPS on osoittautunut paljon pahemmaksi vastustajaksi, kuin Oulussa osattiin odottaa. Ottelu tuskin repeää tänään, vaan luvassa on pienimaalinen ottelu.

Tappara - Lukko

Tapparalla on mahdollisuus pistää sarja poikki tänään. Lukko saa esittää parastaan, jotta voitto irtoaisi. Ottelussa ei tänään maaleilla juhlita.

JYP - Saipa

Saipa kaatuu Jani Niemiseen tänäänkin. Valitettavasti lappeenrantalaiset eivät pysty sarjaa enää kääntämään.

Pelaajat

Maalivahdit

Sami Rajaniemi (Kärpät) 8,9M
TPS ja Kärpät pelaa jopa yllättäen todella tasaisia otteluita. TPS on tehnyt Kärppien elämästä vaikeaa, mutta maaleilla ei tänään juhlita.

Tuomas Tarkki (JYP) 9,1M
Saipa ei pysty sarjaa enää kääntämään. Joukkue painii maalinteko-ongelman kanssa ja Tarkki on siihen isosti syyllinen. JYP ottaa lähes satavarmasti voiton tästä ottelusta.

Puolustajat

Tuukka Mäntylä (Tappara) 5,6M
Mäntylän hinnassa on edelleen suuri virhe.

Juha Leimu (Pelicans) 7,6M
Liigan tehokkain pakki on tänään naurettavan halpa. Pelicans on yllättänyt HIFK:n kahdesti.

Mikko Kalteva (JYP) 11,4M
JYPin ykköspakki on hinnaltaan halpa ja todennäköisesti takoo tänäänkin pisteitä.

Hyökkääjät

Juhani Tyrväinen (Pelicans) 6,2M
Tyrväinen on todella halpa. Pelicansilla on yllätyspotentiaalia ja Tyrväinen pystyy tekemään maaleja saamallaan peliajalla.

Jan-Mikael Järvinen (Tappara) 10,1M
Järvinen on järkevän hintainen. Viilettää Laineen kanssa samassa kentässä ja on jokaisessa vaihdossa vaarallinen.

Kristian Kuusela (Tappara) 12,4M
Kuusela takoo pisteitä pelistä toiseen. Lukolla ei tänään ole suuresti outteja voittaa ottelua.

Jani Tuppurainen (JYP) 12,6M
JYP katkaisee sarjan tänään ja Tuppurainen on varmasti illan aikan pisteillä useammankin kerran.

FanTeam Bonus

FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert