Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FanTeam-ennakko - Liiga 10.3.2016

fanteam

Vedonlyonti.comin viikottaisessa sarjassa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat. Edellisellä ennakolla mentiin kirkkaasti rahoille. Tänään tuskin on poikkeus.

FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut

HPK - Sport

HPK päättää kautensa kotihallissa, kun vastaan asettuu playoffeihin selvinnyt Sport. Otteluun on selkeät sävelet, sillä sääliplayoffit alkavat juuri ja Sport ei aio hukata virettään.

Ilves - KooKoo

Ilveksen surullinen räpiköinti loppuu tänään. Molemmat joukkueet ovat ulkona playoffeista, joten nyt pelataan vain lopettaakseen kauden. Ilveksen esitykset ovat niin luokattomia, että KooKoo tulee takomaan maaleja.

JYP - Blues

Blues saattaa pelata tänään viimeisen ottelunsa. JYP ei ole helppo isäntä, mutta hirveitä maalijuhlia on turha tässä ottelussa odottaa.

Kalpa - Lukko

Kalpalla on ottelussa suurempi panos, sillä se voi napata vielä sääliplayoffeissa kotiedun voittamalla ottelun. Pistekin saattaa riittää, koska Pelicans pelaa Kärppiä vastaan.

Sport - Blues

Sport on pakkovoiton edessä. Ässät hengittää joukkueen niskaan ja Sport onkin pelannut loistavasti kotona. Blues tuppaa tekemään vähintään maalin jokaisessa pelissä, mutta Sportilla on tänään paljon panoksena.

Pelicans - Kärpät

Pelicansin pitäisi tämä ottelu voittaa, jotta se säilyttäisi kotiedun sääliplayoffeissa. Tämän tapahtuminen on hyvin epätodennäköistä, joten Kärpiltä voi odottaa maalin jos toisenkin.

Saipa - HIFK

Ottelun ainoa panos on, että kumpi voitttaa maalipörssin. Rau ja Zaborsky taistelevat loppuun asti maalikuninkuudesta.

Ässät - TPS

Ässät päättää kautensa tähän otteluun. Loppukiri ei riittänyt, joten Ässät haluaa lähteä näyttävästi kesälomille. Ailahtelevaa TPS vastaan tämä on enemmän kuin todennäköistä.

Pelaajat

Maalivahdit

Sami Rajaniemi (Kärpät) 7,1M
Rajaniemi on kierroksen parhaita valintoja maalivahdiksi. Kärpät Pelicansin vieraana, joten vetoja voi ottelussa tulla reippaastikin, mutta maaleilla Pelicans ei juhli.

Veini Vehviläinen (JYP) 10,5M
Vehviläinen on halpa ja vastassa Blues. Satavarma pistelinko.

Puolustajat

Ryan O'Connor (KooKoo) 8,6M
O'Connor on halpa puolustaja, joka omaa suuren pistepotentiaalin. Vastassa on Ilves ja kouvolalaiset saattavat kairata tästä suurenkin voiton.

Adam Masuhr (Kärpät) 10,2M
Masuhr laukoo Liigassa eniten, joten pisteitäkin tarttuu vahingossa. FanTeamissa takonut mukavasti pisteitä ja ei ole täysin järjettömän hintainen.

Mikko Kalteva (JYP) 13,1M
JYP läpsyttelee Bluesia vastaan ja Kalteva on järkevän hintainen pisteisiinsä nähden.

Hyökkääjät

Chad Rau (Saipa) 11,7M
Rau taistelee maalipörssin voitosta ja pyrkii tänään varmasti lisäämään johtoaan. Vastassa runkosarjan voittaja HIFK, mutta jos Saipa tekee maaleja, Rau on yleensä tonteilla.

Josh Green (KooKoo) 9,4M
Green takoo pisteitä ja tänään vastassa Liigan heikoin joukkue. Green voi painaa jopa hattutempun Ilveksen verkkoon.

Jarno Kärki (Ässät) 8,5M
Ässät haluaa näyttävästi lomille. TPS on ailahteleva ja Kärki on takonut Ässille kiitettävästi pisteitä.

Sebastian Aho (Kärpät) 11,2M
Ahon hinta on järkyttävän alhainen. Ahon johdolla myös viime kierroksen voitto irtosi taskuun.

FanTeam Bonus

FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

Tuoreimmat uutiset

Päivitetty viimeksi: 2. heinäkuuta 2024
Päivitetty viimeksi: 23. kesäkuuta 2024
Utah liittyy NHL:ään
Päivitetty viimeksi: 21. huhtikuuta 2024
vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert