Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

FanTeam-ennakko - Liiga | 19.3.2016

fanteam

Vedonlyonti.comin viikottaisessa sarjassa käydään viikon parhaan kierroksen ottelut läpi ja ennakoidaan kierroksen onnistuvat pelaajat. Playoffit alkoivat eilen ja suurin yllätys nähtiin Oulussa, kun TPS voitti Kärpät.

FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

Kierroksen ottelut

Pelicans - HIFK

Eilisessä ottelussa ei yllätyksiä nähty, kun HIFK voitti ottelun 5-1. Samaa on luvassa tänään, sillä sen verran sillassa Pelicans ottelussa oli.

TPS - Kärpät

TPS veti eilen kanin hatusta ja haki Oulusta jatkoaikavoiton. Kärpät varmasti laittaa seuraavan vaihteen tänään silmään, vaikka Puljujärvi onkin vielä sivussa.

Lukko - Tappara

Eilen Tampereella oteltiin tiukka ottelu, joka ratkesi vasta kolmannen erän loppupuolella. Tappara oli ensimmäisen erän jälkeen vastaantulija ottelusswa ja tänään voidaan odottaa kotivoittoa.

Saipa - JYP

Vaikka Saipa hallitsi eilen, se kaatui huonoon maalivahtipeliin. Saipa pyrkii tasoittamaan sarjan tänään kotona ja eilisen tasoisella pelillä se onnistuu.

Pelaajat

Maalivahdit

Sami Rajaniemi (Kärpät) 7,5M
TPS ja Kärpät pelaa jopa yllättäen todella tasaisia otteluita. TPS yrittää säilyttää kotiedun tänään, mutta tehnee sen puolustuksen kautta ja Rajaniemi ei joudu montaa kertaa kaivamaan kiekkoa tänään takaansa.

Ville Husso (HIFK) 12,3M
Pelicans ei saa maaleja aikaan, kuten eilen nähtiin. Husso hakee lähes satavarman voiton tästä ottelusta tänään ja on varma pistelinko.

Puolustajat

Tuukka Mäntylä (Tappara) 4,5M
Mäntylän hinnassa on edelleen suuri virhe.

Rony Ahonen (Lukko) 9,6M
Jos Lukko pelaa samalla tasolla kuin eilen, tulee se voittamaan päivän ottelun. Ahonen on naputellut kiitettävästi pisteitä kakkospakiksi ja hintakin on kohdalla.

Sam Löfqvist (Saipa) 11,8M
Löfqvistin on aika nostaa tasoonsa ja palata pistetehtailuun. Saipa pelasi eilen hyvän ottelun, joka kaatui maalivahtipeliin. Kotiottelussa Saipa tulee takomaan maaleja JYPin verkkoon enemmän kuin tarpeeksi.

Hyökkääjät

Vojteck Polak (Saipa) 9,6M
Polak on hintaansa verrattuna hyvä hankinta. Polak on osoittanut Saipassa pystyvänsä maalintekoon ja tänään viimeistään lappeenrantalaisten aika noustaa vielä pelin tasoa.

Chad Rau (Saipa) 11,8M
Saipa pelasi hyvän ottelun eilen ja Rau on kuitenkin maalipörssin voittaja. Kotiottelussa Saipa osuukin.

Toni Koivisto (Lukko) 11,8M
Koiviston peli toimii Asplundin vieressä. Lukko pelasi eilen hyvän ottelun, mutta kärsi hieman tehottomuudesta. Kotiottelussa on luvassa Lukolle maali jos toinenkin.

Mika Partanen (HIFK) 12,3M
Partanen otti eilen kaksi syöttöpistettä ja meno jatkuu tänään. Partanen takoo pisteitä ottelusta toiseen, joten ei ole väliä vaikka pelaaja maksaakin vähän enemmän.

FanTeam Bonus

FanTeamiin on tarjolla 200% talletusbonus. Saat talletusta vastaavan summan bonuksena, jonka ajan saat turnausten osallistumismaksun rake-osuudesta 50% alennuksen. Tämä tarkoittaa siis sitä, kun osallistut 10+1 euron turnaukseen, todellinen maksu turnauksesta on 10+0,5 euroa. Maksimibonus on 500 euroa, jonka saa 250 euron talletuksella!

vedonlyonti.com-Toimitus
Sports Expert