NHL 2023 Hockey Day Tampereella maaliskuussa!

NHL 2023 Hockey Day Tampereella maaliskuussa!
Koko kansan kiekkokarnevaali 2023 NHL Hockey Day vietetään Tampereen Sorsapuistossa maaliskuussa. Katso lisätiedot uutisestamme ja hyppää kiekkohuumaan! (Kuva: Alarmy)

Hockey Day in Finland 2023 - NHL esillä Tampereella


NHL tekee jälleen maaliskuussa lähetystyötään Euroopassa, kun vuoden 2023 NHL Hockey Day järjestetään ensin Tshekissä ja sitten Suomessa. Kerta on kummassakin maassa tämän tapahtuman osalta historian ensimmäinen.

Suomessa tapahtumapaikaksi valikoitui Tampereen Sorsapuisto, joka tarjoaa mainiot puitteet koko kansan ilmaistapahtumalle. Ajankohta Hockey Day in Finland-tapahtumalle on 17.-18. maaliskuuta. Tapahtuman järjestelyissä ovat NHL:n lisäksi mukana Suomen jääkiekkoliitto, Viaplay Group sekä useat paikalliset tahot.


Lätkäaktiviteetteja, viihdettä sekä Avalance - Red Wings


Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin. NHL-faneille tarjolla on interaktiivista toimintaa, kuten erilaisia fanikilpailuja sekä videopeliturnaus. Jääkiekkoliiton puolesta paikalla on taitovalmentajia, joiden johdolla järjestetään erilaisia klinikkoja jäällä.

NHL-henkeen paikalla on myös entisiä "änäripelaajia", sekä esitelmiä NHL-valmentajilta. Viihteellisemmästä tarjonnasta mainittakoon DJ, tietovisat sekä erilaiset tanssi- ja musiikkiryhmien esitykset. Jokaiselle jotain siis.

Tapahtuma päättyy katselubileisiin, kun lauantai-iltana käynnistyy Colorado Avalanchen ja Detroit Red Wingsin NHL-runkosarjamatsi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy lähempänä alkua niin tapahtuman nettisivuilta kuin nhl.com/fi sivuston sosiaalisesta mediasta.