Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valitse EM-bonuksesi BetNFlixillä: tuplaus 200€ saakka tai 30€ ilmaisveto!

Thor
Kirjoittanut:
Thor
BetNFlix tarjoaa jalkapallon EM-kisojen ajaksi paranneltua tervetulobonusta

BetNFlix tarjoaa jalkapallon EM-kisojen ajaksi erityisen hyvää tervetuliaisbonusta, joka pitää tuttuun tapaan sisällään kaksi eri vaihtoehtoa.

Jalkapallon EM-kisat tuovat betsikesään huomattavasti säpinää, paitsi pelikohteiden myös bonusten määrän osalta.

2023 avattu BetNFlix tarjoaa tavallisestikin uusille veikkaajille kahta eri vaihtoehtoa tervetulobonuksen lunastamiseen. Nyt se on UEFA EURO -turnauksen kunniaksi kuitenkin parantanut näiden vaihtoehtojen sisältöä, tarjoten joko 100% talletusbonuksen 200€ asti tai vaihtoehtoisesti 30€ ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talletusbonuksella kierrätys on 5x (T+B). Lisäksi kisojen aikana löytyy vielä paranneltu reload-bonus, joka vastaa 50% talletusbonusta 150€ asti.

Ensitalletuksen tuplauksessa kierrätys etenee vain jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja tenniksessä. Tasoitus- ja DNB-vedot eivät edistä kierrätystä. Ilmaisvedon maksimikerroin on 5,00, ja sen voi käyttää myös vain edellä mainittuihin lajeihin, sekä ei tasoitus- eikä DNB-vetoihin.

Siirry vain sivulle alla olevasta painikkeesta ja liity mukaan tai tee nopea Pay N Play -talletus! Ensitalletuksen yhteydessä aukeaa pudotusvalikko, josta voit valita haluamasi bonarin.

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 25€
  2. Talletusbonuksen kierrätysvaatimus 5x (T+B), ilmaisvedolla ei kierrätysvaatmimusta
  3. Vain jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis. Ei tasoitus- ja DNB-kohteita.
  4. !-- wp:list-item -->

  5. Voimassa 30 päivää.
  6. Kaksi vaihtoehtoista bonusta. Molempia bonuksia ei voi lunastaa.
  7. Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Ehtoja voidaan muuttaa.

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.