Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Talismania-uutuussivulta ensitalletuksen tuplaus 200€ asti!

Thor
Kirjoittanut:
Thor

Talismanialta uusille pelaajille jopa 200€ vedonlyöntibonus.

Näyttävästi kuvitettu uusi, vuonna 2024 avattu pelisivusto Talismania tarjoilee uusille asiakkaille mitä mainioimman tervetulobonuksen: 100% talletusbonus 200€ asti. Bonusta koskevat normaalit ehdot, kuten kierrätys 5x (T+B). Saadaksesi bonuksen sinun tulee ensin kierrättää alkuperäinen oikean rahan talletuksesi vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,50, jonka jälkeen saat bonuksen käyttöön.

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus saadaksesi 100% tervetulobonuksen 500€ asti on 20€.
  2. Ensimmäinen oikean rahan talletus kierrätettävä kerran vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50, jonka jälkeen saat bonuksen tilillesi.
  3. Kierrätysvaatimus on 5x (T+B), ennen kuin varat voi kotiuttaa
  4. Minimikerroin kierrättäessä 2,00 single-vedoissa ja 1,50 per kohde yhdistelmävedoissa.
  5. Kun bonus on aktivoitu, kierrätys pitää suorittaa 30 päivän kuluessa. Muutoin bonus ja sillä saadut voitot menetetään.
  6. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  7. Ehtoja voidaan muuttaa

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.