MobileBetin Superkerroin Tottenham - Man City -otteluun myös vanhoille pelaajille!

MobileBetin Superkerroin Tottenham - Man City -otteluun myös vanhoille pelaajille!
VValioliigan sunnuntain isoin ottelu on Tottenham - Manchester City. MobileBet tarjoaa tähän isosti korotettua Superkerrointa maalintekijävedolle. (Kuva: Alan Smith / Alamy Stock Photo)
MobileBet tarjoaa usein korotettuja kertoimia pelaajille. Osa näistä on uusille pelaajille suunnattuja promoja, mutta usein myös niin sanottuja Superkertoimia, jotka ovat saatavilla vanhoille pelaajille.

Jälkimmäistä on tarjolla Tottenhamin ja Manchester Cityn väliseen kamppailuun Valioliigan sunnuntai-illansuussa alkaen kello 18.30. MobileBet tarjoaa Superkertoimena Håland tekee maalin -kohteelle kertoimeksi 2,00, kun se normaalisti olisi 1,57 tasolla.

Kyseessä on todellinen ylikerroin. Erling Braut Håland on edelleen ennätystahdissa maalien suhteen ja iskee uuneja jatkuvasti, miksi ei myös Tottenhamia vastaan, jota vastaan City on todella selkeä suosikki?

Maksimipanos tähän kerroinkorotukseen on 10€. Siirry vain linkistä sivustolle ja luo tunnukset, jos sinulla ei ole sellaisia. Tämän yhteydessä voit lunastaa myös tavallisen tervetulobonuksen, joka on ensitalletuksen tuplaus 100€ asti.

Lunasta tästä!