Verovapaalta uutuusssivusto Maxxwiniltä uusille pelaajille jopa 150€ bonus

Verovapaalta uutuusssivusto Maxxwiniltä uusille pelaajille jopa 150€ bonus
Maxxwin tarjoaa uusille pelaajille houkuttavaa etua vedonlyöntiin.
Nyt kannattaa tutustua uunituoreeseen uutuussivustoon nimeltä Maxxwin. Tämä MGA-pläjäys tarjoaa uusille veikkaajille kelpo etua, ensitalletuksen tuplausta 150€ asti, kun talletat vähintään 20€.

Kyseessä on siis 100% talletusbonus aina 150€ asti. Kierrätysvaatimus bonuksella on 5x (T+B). Muitakin etuja siihen liittyy, nimittäin kierrätys etenee ainoastaan jalkapallo-, tennis- ja koripallokohteissa. Lisäksi tasoitus- ja DNB-vedot on kielletty.

Kyseessä on myös niin sanottu non-sticky-bonus, joka on pelaajien keskuudessa arvostettu ominaisuus. Se tarkoittaa sitä, että voit jo ennen bonuksen kierrätyksen loppuun saamista kotiuttaa omat rahasi ja niillä saadut voitot, mistä voi olla hyötyä, jos osut isommin omalla rahallasi. Tällöin kuitenkin menetät bonuksen ja sillä saadut voitot. Ei muuta kuin käärimään hihat ja kierrätyshommiin!

Lunasta jopa 150€ bonus

+Säännöt ja ehdot


  1. Minimitalletus saadaksesi 100% tervetulobonuksen 150€ asti on 20€.
  2. Maksimipanos bonuksen ollessa aktiivisena on arvoltaan sama kuin ensitalletuksen arvo.
  3. Vedonlyönnin tervetulobonuksen kierrätysvaatimus on 5x kokonaissumma (talletus ja bonus), ennen kuin varat voi kotiuttaa.
  4. Vain single- ja yhdistelmävedot lasketaan.
  5. Vetojen pitää sisältää vähintään yksi valinta kertoimella 1.50 tai suurempi. Vetoja, joiden kerroin on vähemmän kuin 1.50, ei huomioida, ja pidätämme oikeuden mitätöidä tällaiset vedot ja niillä saadut voitot.
  6. Vain jalkapallo-, koripallo- ja tennisvedot lasketaan kierrätykseen. Tasoitus- ja DNB-vedot eivät edistä kierrätystä, ja pidätämme oikeuden mitätöidä tällaiset vedot ja niillä saadut voitot.
  7. Kun bonus on aktivoitu, kierrätys pitää suorittaa 30 päivän kuluessa. Muutoin bonus ja sillä saadut voitot menetetään.
  8. Bonuksen ollessa aktiivinen oikean rahan saldoa käytetään ennen bonussaldoa.
  9. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  10. Ehtoja voidaan muuttaa