Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Kesäuutuus Rise of Bets tarjoaa ensitalletuksen tuplauksen tai kierrätysvapaan ilmaisvedon!

Thor
Kirjoittanut:
Thor
Rise of Bets bonus 2024

Rise of Bets pistää uuden pelaajan heti valinnan eteen.

Kesäkuun 2024 uutta satoa oleva uusi vedonlyöntisivu Rise of Bets tarjoaa vedonlyönnin ensitallettajille kahta vaihtoehtoista tervetulobonusta: 100% talletusbonus eli ensitalletuksen tuplaus 100€ asti tai 25€ ilmaisveto.

Mukaan pääsee vähintään 25€ talletuksella. Talletusbonuksella on tuttu 5x (T+B) kierrätysvaatimus, kun taas ilmaisvedossa ei kierrätystä ole. Sen sijaan ilmaisvedolla on maksimikerroin 5,00, ja siitä maksetaan vain nettovoitot eli ei enää talon maksamaa panosta. Molempien käyttöön on aikaa 30 päivää rekisteröitymisestä.

Kummassakin pitää huomata, että ainoat sallitut lajit ovat jääkiekko, jalkapallo, koripallo ja tennis. Lisäksi tasoitus- ja DNB-vedot eivät edesauta kierrätystä eikä ilmaisvetoa voi käyttää näihin vetomarkkinoihin.

Pelionnea!

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 25€
  2. Talletusbonuksen kierrätysvaatimus 5x (T+B), ilmaisvedolla ei kierrätysvaatmimusta
  3. Vain jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis. Ei tasoitus- ja DNB-kohteita.
  4. !-- wp:list-item -->

  5. Voimassa 30 päivää.
  6. Kaksi vaihtoehtoista bonusta. Molempia bonuksia ei voi lunastaa.
  7. Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Ehtoja voidaan muuttaa.

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.