Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Betsamigo nosti tervetulobonuksen EM-kisojen ajaksi uudelle tasolle

Thor
Kirjoittanut:
Thor
Betsamigolta EM-kisoihin ilmaisveto tai talletusbonus

Betsamigo on parin vuoden ajan palvellut vedonlyöntisivu, joka hullaantui futiksen EM-kisoista.

Betsamigo-niminen sivusto tarjoaa nyt EM-kisojen ajaksi paranneltuja tervetuliaisbonuksia, joihin kuuluu valintasi mukaan joko ensitalletuksen tuplaus 200€ asti tai 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Lisäksi joka päivä on käytössä erilainen etu EM-veikkaajille, jonka löydät kampanjasivulta. Esimerkiksi tänään torstaina se on voittojen tuplaaminen, jos veikkaamassasi ottelussa tehdään maali 90. minuutilla tai sen jälkeen – huomenna taas jotain ihan muuta!

Betsamigon tarjouksiin liittyy bonusehtoja, kuten lähes jokaiseen vedonlyöntibonukseen. Ensimmäinen niistä on kierrätysvaatimus, joka on talletusbonuksen kohdalla 5x (T+B), kun taas ilmaisvedoissa ei kierrätystä ole. Lisäksi tulee ottaa huomioon laji- ja vetotyyppirajoitukset: niin talletusbonuksen kuin ilmaisvedon käyttö onnistuu vain jalkapallon, jääkiekon, koripallon ja tenniksen parissa, sekä ei tasoitus- ja DNB-kohteissa. Ilmaisvedolla on myös maksimikerroin, joka on 5,00.

Ei muuta kuin tutustumaan Meksiko-henkisen Betsamigon monipuoliseen bonustarjontaan ja nappaamaan taskuun itseä eniten kiinnostava bonus! Pääset valitsemaan bonuksen ensitalletuksen yhteydessä aukeavasta valikosta.

Huom. painikkeesta aukeaa sivu, jossa puhutaan 25€ ilmaisvedosta. Kun siirryt eteenpäin, pääset kuitenkin valitsemaan EM-bonuksesi 30€ ilmaisvedon ja 200€ ensitalletuksen tuplauksen välillä.

Säännöt ja ehdot

  1. Minimitalletus 25€
  2. Talletusbonuksen kierrätysvaatimus 5x (T+B), ilmaisvedolla ei kierrätysvaatmimusta
  3. Vain jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis. Ei tasoitus- ja DNB-kohteita.
  4. !-- wp:list-item -->

  5. Voimassa 30 päivää.
  6. Kaksi vaihtoehtoista bonusta. Molempia bonuksia ei voi lunastaa.
  7. Yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa. Ehtoja voidaan muuttaa.

Thor
Kirjoittanut: Thor
Sports Expert
Voitettu euro on kaksin verroin niin makia kuin tienattu euro. Niitä on tavoiteltu jo 18-vuotissyntymäpäivästä asti, tai vähän aiemmastakin jos ihan rehellisiä ollaan. Lajeista lähimpänä sydäntä ovat vähemmän persoonalliset jääkiekko ja jalkapallo, mutta välillä tulee kokeiltua milloin mitäkin. Esimekiksi sulkapalloa, jossa otan haasteita vastaan myös kentän puolella.