Nappaa vedonlyöntiuutuudelta 25€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

Nappaa vedonlyöntiuutuudelta 25€ ilmaisveto ilman kierrätystä!
Uusi verovapaa vedonlyöntisivusto 21RED tarjoaa uusille pelaajille mitä mainiointa tervetulobonusta: kierrätysvapaa ilmaisveto.
Syksyllä 2023 avattu uusi vedonlyöntibooker 21RED houkuttelee uusia pelaajia tarjoamallaan vedonlyönnin tervetuliaisbonuksella, joka on 25€ kierrätysvapaa ilmaisveto. Sivusto tarjoaa myös Pay N Play -vaihtoehdon eli pelaamisen ilman rekisteröitymistä, ja jos käytät sitä maksutapaa, ilmaisvedon koko on 20€. Kannattaa siis mieluummin liittyä mukaan, se ei kauaa vie!

Saat ilmaisvedon käyttöön simppelisti tekemällä ensimmäisen talletuksen ja valitsemalla sen yhteydessä, että haluat lunastaa ilmaisvetobonuksen. Tämän jälkeen se lisätään tilillesi.

Kuten sanottu, ilmaisveto on kokonaan kierrätysvapaa eli minkäänlainen kierrätysvaatimus sitä ei koske. Aivan ilman ehtoja ei tämäkään bonus silti tule. Ensinnäkin maksimikerroin ilmaisvedolle on 5,00. Toiseksi sen voi käyttää vain jalkapallo-, jääkiekko-, koripallo-, tennis- ja lentopallokohteisiin, ei kuitenkaan tasoitus- ja DNB-kohteisiin. Kolmanneksi ilmaisveto on voimassa 30 päivää, jonka jälkeen se vanhenee.

Lue myös: 21RED arvostelu

Napaa ilmaisvetosi tästä!

+Säännöt ja ehdot


  1. Minimitalletus 25€ (Pay N Play -maksutavalla 20€)
  2. Ilmaisvedon arvo 25€
  3. Maksimikerroin ilmaisvedolla 5,00
  4. Ilmaisvedon voi asettaa alkapallo-, jääkiekko-, koripallo- ja tenniskohteisiin
  5. Ilmaisvetoa ei voi asettaa tasoitus- ja draw no bet -kohteisiin
  6. Voimassa 30 päivää
  7. Yleiset säännöt ja ehdot voimassa
  8. Ehtoja voidaan muuttaa