Zlatan Ibrahimovicin uusi joukkue - Katso vedonlyöntikertoimet!

Zlatan Ibrahimovicin uusi joukkue - Katso vedonlyöntikertoimet!
Zlatan Ibrahimovic on ilmoittanut että ura jenkeissä päättyy ja uudet tuulet puhaltavat tammikuusta 2020 alkaen, mutta missä seurassa?
Ruotsin tämän hetken ehdottomasti kuuluisin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on pelannut maaliskuusta 2018 alkaen Yhdysvalloissa MLS-liigassa Los Angeles Galaxyn paidassa. Nyt tämä armoton maalinsylkijä ja hyvin itsevarmoista lausunnoistaan tuttu hyökkääjä on ilmoittanut, että hän, tuli, näki ja valloitti jenkit, tammikuussa 2020 alkaen edessä on uudet kuviot.


Julkisuuteen ei ole kuitenkaan vielä kerrottu mihin seuraan ruotsalainen on siirtymässä. Huhumyllyt jauhavat asian ympärillä luonnollisesti kuumana ja myös vedonlyöntisivustot ovat lähteneet leikkiin mukaan. Esimeriksi peliyhtiöt Unibet ja 888 ovat lyöneet pöytään omat vedonlyöntikertoimet Zlatanin uudesta seurasta. Mihin aiemmin urallaan muun muassa Manchester Unitedissa, FC Barcelonassa, AC Milanissa sekä Juventuksessa pelannut Ibracadabra seuraavaksi siirtyy?Nähdäänkö Zlatan vielä Ruotsin maajoukkueessa?


Zlatan Ibrahimovic on pelannut monen seurajoukkueen lisäksi ansiokkaan maajoukkueuran Ruotsin paidassa. Mies on edustanut Ruotsia jalkapallon MM-kisoissa 2002 sekä 2006. Lisäksi Ibran vyöltä löytyy EM-kisat 2004, 2008, 2012 ja 2016. Ibrahimovic lopetti maajoukkueuransa 22.kesäkuuta 2016 kun Ruotsi ei päässyt EM-kisojen alkulohkosta jatkoon. Pitkän huiskea hyökkääjä tuli kuitenkin katumapäälle, kun Ruotsi varmisti paikkansa MM-kisoissa 2018.


Zlatania ei kuitenkaan otettu takaisin maajoukkueeseen tuolloin, mutta miten on EM-kisojen 2020 laita? Loistaako Zlatan tammikuusta alkaen esimerkiksi Euroopassa siihen malliin, että häntä ei voida sivuuttaa Ruotsin maajoukkueen EM-kisavalinnoissa? Lyö vetoa!