VB:n tiimiläinen pelasi Coolbetin tuplauksen läpi!

VB:n tiimiläinen pelasi Coolbetin tuplauksen läpi!
Peliyhtiö Coolbet tarjoaa joka viikko tuplauksen, jossa ideana on aloittaa vedonlyönti maanantaina ja tuplata alkupanos joka päivä viikon ajan. Tällä kertaa yksi viikon läpässeistä pelaajista oli VB:n tiimiläinen.

Tuplaus alkaa aina maanantaina


Tuplaus, tuo maaginen vedonlyöntistrategia, jota monet suosittelevat välttämään ja jonka on kuvailtu olevan muun muassa ”järjettömyydessään omaa luokkaansa”. On totta että tuplaus on strategiana riskialtis mutta kuten yleensäkin elämässä isot riskit tuottavat isoja voittoja. Tästä hyvänä osoituksena on viime viikolla Coolbetin tuplauksen läpi pelanneen VB:n tiimiläisen Miron (nimi ei muutettu) suoritus.

Miro voitti viikon aikana lähes 1000€ oikein napsahtaneilla veikkauksilla ja tämän lisäksi hän saa neljäsosan Colbetin jakamasta 5000€ Jackpotista! Ei taida tuplaus kuulostaa enää niin järjettömältä? Itseasiassa mies itse kuvaili voiton jälkeen että ” Coolbetin Tuplaus on mielestäni mukava ja hauska kampanja, joka pistää tarkkaan harkitsemaan mitä sitä kannattaisi lyödä kupongille.

coolbet: lähde kokeilemaan tuplausta tästä >>

Näin pelattiin Coolbetin tuplaus läpi viikolla 51


Miten tämä hieno suoritus sitten puserrettiin ulos viikon mittaisen jännitysnäytelmän päätteeksi? Alla avattuna viikon laput kuvalliseen sekä sanalliseen muotoon itse tuplaajan tuntoja mukaillen.


Viikko alkoi neljällä helpolla kiekkovoitolla


Coolbetin viikon 51 tuplaus alkoi maanantaina 16.12. Miron viikko starttasi neljällä melko helposti kohdilleen napsahtaneella lapulla, joissa oli vetoja NHL, KHL ja Liiga jäille.

Maanantai
Tiistai


Keskiviikko
TorstaiViikonloppun alkaessa kierrokset nousivat


Perjantai ja viides lappu aiheuttikin jo muutamia ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Tässä vaiheessa Coolbetin tuplaus oli edennyt jo yli puolenvälin. Kuudennen päivän kohdalla voidaan sen sijaan todeta että silloin poimittiin helpot pois!

”Viidennen lapun osuman jälkeen aloin miettiä pelivalintoja entistä tarkemmin ja perjantaille tuplaukseen valikoitui hyvävireisen Jypin moneylinevoitto Ilveksestä. Jyp johti ottelua vieraissa jo 0-3, mutta Ilves kampesi 4-3 johtoon. Kun jollain ihmeen kaupalla, tuli sekin lappu vielä kotiin Jypin viime hetken maaleilla.”Lauantaina nautiskeltiin Serie A:n futismatsista kaverin antaman vinkin voimin, kun Internazionale näytti kaapin paikan sarjajumbo Genoalle. Tasoituslappu vaivatta kotiin ja edessä viimeinen päivä.".Viimeinen maaliin nipin napin


Miron tuplausviikko sai arvoisensa päätöksen kun viikon viimeisen ja seitsemännen lapun vetokohteen valitseminen osoittautui haastavaksi ja sen osumista sai jänittää aina loppuun asti. Sunnuntain vetokupongille valikoitui pienen kierrepallon kautta Saksan DEL-liigaa.

"Sunnuntaina olikin sitten kova paikka. Itseäni miellyttävää ottelua ei oikein meinannut löytyä, vaikka pari vaihtoehtoa olikin. Lapulle otettiin sitten Saksan DEL-liigasta Ingolstadt, jolla oli kauden kolmas kohtaaminen liigan jumboa vastaan. Kaksi edellistä oli päättynyt Ingolstadtin selviin voittoihin, joka toi hieman luottamusta vedon asettamiseen. Jumbosijaa pitävä Schwenninger paineli kuitenkin ensimmäisessä erässä yllättäen 2-0 johtoon ja samalla löysät valahti lahkeeseen ajatuksin että "tässäkö tämä oli". Ingolstadt löi kuitenkin isomman pykälän silmään ja iski neljä maalia, jotka siivittivät tuplauksen maaliin sensaatiomaisella tavalla."Coolbet Tuplaus alkaa joka maanantai - Jaossa 5000€ jackpot!


Haluatko sinä ottaa osaa Coolbetin tuplaukseen? Uuden Jackpotin tavoittelu alkaa joka maanantai. Jouluviikon osalta siis kannattaa toimia heti!

  • Lue lisää artikkelistamme tai hyppää alta tuplauksen ihmeelliseen maailmaan!

  1. Siirry kokeilemaan Coolbetin tuplausta tästä --->>
  2. Vahvista osallistumisesi
  3. Aloita 5-20€ alkupanoksella maanantaina
  4. Läpäise tuplaus & pääset osalliseksi 5000€ jackpotiin!