Nippelitietoa: Parhaat NHL-maalintekijät tietyissä vieraskaukaloissa

Nippelitietoa: Parhaat NHL-maalintekijät tietyissä vieraskaukaloissa
Aleksander Ovechkin viihtyy BB&T Centerin jäällä, Patrick Kane Dallasissa.


Jääkiekossa puhutaan usein kotiedusta ja siitä, miten pelaajat syttyvät aina kotiyleisön edessä. Verkkosivusto Redditissä on nyt kuitenkin tehty uraauurtavaa tutkimustyötä sen suhteen mitkä NHL-pelaajat syttyvät parhaiten erityisesti tietyissä vieraskaukaloissa. Nimimerkki u/WelfOnTheShelf on tehnyt listauksen, jossa on lueteltu kaikki nykyiset NHL-areenat ja pelaajat, jotka ovat tehneet kyseisessä kaukalossa eniten maaleja vierasjoukkueen pelaajana.

Tuttuja nimiä, mukana myös Teemu Selänne


Listaus loppujen lopuksi hyvin mielenkiintoinen. Tietysti joukosta löytyy tuttuja nimiä kuten Aleksander Ovechkin sekä Jaromir Jagr jotka ovat urallaan osuneet hallissa kuin hallissa mutta on esimerkiksi David Backesin kolmetoista vierasmaalia Columbuksen kotihallissa Nationwide Areenalla on yllättävä suoritus. Edellisessä täydellä NHL-kaudella 2018-2019 mies osui yhteensä vain 7 kertaa…

Alla täydellinen listaus, jossa on merkitty kaukalon nimi ja pelaaja, joka on tehnyt siellä eniten vierasmaaleja. Tästä vipuvartta ensi NHL-kaudelle maalintekijäveikkauksiin?