Missä pelaa tulevalla kaudella Harry Kane? Tämä ja muita siirtospekulaatioita!

Missä pelaa tulevalla kaudella Harry Kane? Tämä ja muita siirtospekulaatioita!
(Kuva Laurence Griffiths/Getty Images)

Unibetin mukaan Kane on luultavimmin ensi kaudellakin Tottenhamin mies. Vai tuleeko sittenkin siirto Manchester Cityyn?
Leo Messi teki sopimuksen PSG:n kanssa niin kuin uumoiltiinkin. Jokunen terävä pelaaja pystyi tekemään nopeasti vetomarkkinoilla pikkutilin. Vaikka Messin siirto Pariisiin oltiin uutisoitu jo laajastikin ja luotettavalta taholta, niin esimerkiksi Unibet sitkeästi antoi viimeiseen saakka Messin PSG -siirrosta kertoimeksi 1.12. Kuinkahan suuri tässä betsissä oli panoskatto?

Siirtomarkkinoiden ja näiden vetokertoimien suurin kysymys nyt on, että missä Englannin maajoukkueen kapteeni Harry Kane pelaa ensi kaudella?
Kanea oltiin jo varmuudella viemässä Lontoosta Manchester Cityn joukkueeseen, mutta nyt tähän on tullut mutkia matkaan. Tällä hetkellä Unibetilla Kanen seuraava seura on edelleen Tottenham kertoimella 1.72. Manchester Cityn kerroin on 2.00. Isompi yllätys olisi siirtyminen Manchester Unitedin joukkueeseen, tälle kerroin on 12.00.


Levy pyytää liikaa rahaa


Suurin este Kanen siirtymiselle Man Cityyn on ollut Tottenhamin kaljupäinen puheenjohtaja Daniel Levy. Levy on laittanut Kanelle niin kovan hinnan, että Citykään ei tähän tunnu pystyvän. Viimeksi City on uutisen mukaan helpottanut kauppaa tarjoamalla osamaksuksi Bernardo Silvaa. Huhujen mukaan vielä Aymeric Laporte ja Gabriel Jesuskin olisivat mahdollisia siirron osapuolia.

Englantilaiset lehdet ovat viime päivinä kirjoittaneet, että Kane olisi sitten nyt kuitenkin valmis allekirjoittamaan vielä yhden sopimuksen Spursin kanssa. Saattaa näyttää siltä, että Kane pelaa uransa loppuun voittamatta ainuttakaan pokaalia.
Spursin liigakauden avaus on juuri Man Cityä vastaan, ja onhan siinä pienoista ironiaa, pelaa Kane sitten missä pelaa. Toki Kane ehtii vielä vaihtaa seuraa kauden avauksen jälkeenkin, siirtoikkuna ei mene kiinni aivan heti.

Jatkaa Ronaldo Juventuksessa?


Cristiano Ronaldonkin tuleva kausi on vielä hämärän peitossa. Viime kauden jälkeen Ronaldon lähtöä Juventuksesta pidettiin jo varmana. Lehdissä oli kuvia siitä miten, Ronaldon autoja siirrettiin muuttofirman toimesta Torinon kodista jonnekin muualle. Tätä pidettiin varmana merkkinä siitä, että muutto on tulossa.

Nyt näyttää siltä, että ei ole tulossa siirtoa. Unibetilla kerroin sille, että Ronaldo pelaa tulevan kauden Juventuksessa, on vain 1.13. Ronaldoa oltiin jo hetken viemässä miehen entiseen seuraan Manchester Unitediin. Nyt tämän kerroin on Unibetilla 7.00.
Ronaldon siirto PSG:n joukkueeseen saa kertoimeksi 4.50, mutta olisihan se jo aivan hullua, jos PSG:n hyökkäyksessä pelaisivat Messi, Mbappe, Neymar ja Ronaldo. Marraskuinen matsi Strasbourgissa näyttäisi aivan toiselta kuin ennen.

Haaland, Mbappe, Hazard ja Dybala?


Valioliiga on luonnollisesti mukana jokaisessa siirtospekulaatiossa. Tässä muutamia esimerkkejä.
Mbappen siirtyminen Manchester Cityyn saa Unibetilla kertoimeksi 19.00. Erling Haaland Chelseaan saa kertoimeksi 7.50. Luis Suarez Liverpooliin ja kerroin Unibetilla on 7.00. Kalidou Koulibaly Evertoniin saa kertoimeksi 6.00. Eden Hazard takaisin Chelseaan, kerroin Unibetilla 7.00. Philippe Coutinho Evertoniin kertoimella 5.00. Paulo Dybalan siirto Chelseaan saa Unibetilla kertoimen 5.00. EM-kisoissa esille nousseen Manuel Locatellin siirtyminen Arsenaliin saa Unibetilla kertoimeksi 7.00. Ja vielä, viime kaudella Martin Odegaard pelasi lainalla Arsenalissa, ja jos hän nyt jatkaa seurassa, niin tästä Unibet maksaa kertoimen 2.40.