Kesällä megatähdet vaihtavat seuroja

Kesällä megatähdet vaihtavat seuroja
Missä pelaa ensi kaudella Leo Messi? Entä Cristiano Ronaldo tai Harry Kane?

Messi Saudi-Arabiaan ja Kane Manchesteriin?


Kesän siirtoikkunassa on odotettavissa taas jättisiirtoja. Uutistoimisto AFP uutisoi hiljattain, että Lionel Messi olisi jättämässä PSG:n ja siirtymässä valtavalla rahasummalla Saudi-Arabiaan. Huhujen mukaan sopimus olisi jo valmis ja vain julkistamista vailla. Messin palkan on kerrottu olevan kolme kertaa sen verran, mitä Cristiano Ronaldo nyt tienaa.

Saudiseura Al-Hilal on valmistelemassa jättikaappausta, kun Messin lisäksi seuraan olisi espanjalaisen median El Chiringuiton lisäksi tulossa myös Sergio Busquets sekä Jordi Alba.Vetomarkkinoilla aletaan olla samaa mieltä AFP:n uutisen kanssa. Suurin osa bookkereista on laittanut Messin seurasiirron kertoimet kiinni, mutta brittiläinen Skybet antaa vielä siirrolle Saudi-Arabiaan kertoimeksi 1.33. Messin siirtyminen takaisin Barcelonaan antaa kertoimeksi 3.25.
Betfairilta saa paremmat kertoimet suosikille. Siellä saudisiirrolle annetaan vielä kertoimeksi 1.73 ja Barcelonaan paluulle kertoimeksi 2.63.

Ronaldo jättää Saudi-liigan?


Cristiano Ronaldo ei välttämättä jää pelaamaan toista kautta Saudi-liigaan. Ehkä hän ei enää halua kisata Messin kanssa?
Betfairin kertoimissa Ronaldon seuraava seura olisi Real Madrid. Tälle annetaan kertoimeksi 2.38. Betfairin ehdotuksiin on nyt kyllä syytä suhtautua varauksella. Kakkossuosikki listalla on Newcastle, jolle annetaan kertoimeksi 3.25. Saman kertoimen saa sille, että Ronaldo jää Al-Nassriin.
Vaikea olisi kuvitella megastara Ronaldo Pohjois-Englannin kolkossa Newcastlessa.
Paluu Sporting Lissaboniin saa kertoimeksi 7.00 ja siirto MLS-liigaan saa kertoimeksi 8.50.Kane Old Traffordille?


Harry Kanen siirtyminen pois Tottenhamista on ollut lähellä jo monta kesää. Taas tällä spekuloidaan. Kanen ura alkaa jo olla huippunsa ohittanut, eikä Tottenhamissa ole tullut pokaalin pokaalia. Eikä oikein näytä siltä, että tulisi jatkossakaan. EM-kisoissa 2024 Kane saattaisi jotain Englannin paidassa saada?
Vetomarkkinoilla Kanen jääminen Spursiin antaa kuitenkin vielä kertoimeksi 1.50. Ykkössuosikki uudeksi seuraksi on Manchestre United, josta saa kertoimeksi liki 2.50-lukemia. Mikähän olisi vastaanotto Lontoon Hotspur Stadiumilla, kun entinen seuraikoni Kane tulisi pelaamaan Unitedin punapaidassa?Englannin nuoren Jude Bellinghamin siirtyminen Dortmundista Real Madridiin on vetomarkkinoiden mukaan jo varma homma. Bellinghamia on viety vuoroin Liverpoolin ja Machesterin joukkueisiin, mutta La Ligaan näyttää olevan miehen tie. Bellinghamin siirtyminen Realiin Skybetillä saa kertoimeksi enää vain noin 1.125.

Onko Firminolle ottajia?


Liverpoolissa vuosikausia pelannut brassi Roberto Firmino ilmoitti jo hyvissä ajoin keväällä, että hän jättää seuran tämän kauden jälkeen. Firminon uutta seuraa on arvuuteltu, kun mies ei ole mitään hiiskunut. Skybet on laittanut ykkössuosikiksi Barcelonan, joka saa kertoimeksi 2.50. Kakkosena listalla on Napoli kertoimella 4.50 ja kolmosena on Real Madrid kertoimella 5.00.Declan Rice on kuuma nimi ensi kesän englantilaispelaajien siirtomarkkinoilla. Hän tulee todennäköisesti jättämään West Hamin. William Hill on vielä sitä mieltä, että todennäköisimmin Rice jää Hammersiin.
Kerroinpuolella Ricen uudeksi seuraksi tarjotaan ensimmäisenä Arsenalia. Tykkimiehet on melko ylivoimainen tässä listassa. Tästä siirrosta kertoimeksi saa noin 2.40. Kakkonen listassa on Chelsea, eli Lontooseen miehen odotetaan jäävän.

Muller haluaa peliaikaa


Muitakin suursiirtoja on kytemässä, vaikka vetomarkkinat eivät olekaan näitä vielä noteeranneet. Thomas Muller on uutisten mukaan tyytymätön Bayern Munchenissä vähäiseen peliaikaan, ja hän olisi halukas jättämään seuran.
33-vuotias Muller on pudonnut penkin puolelle Thomas Tuchelin valmentaja-aikana. Saksan maajoukkueesta Muller on jo pudonnut aiemmin.
Uutisissa on myös kerrottu, että Muller olisi lopettamassa peliuraansa ensi kauden jälkeen, mutta hän haluaisi pelata viimeisen vuotensa seurassa, joka voi voittaa jotain.